Ügyfél-elégedettség 2023
2024-06-26

A Bunge Zrt. az R&R Software FusionR Sales App megoldását választotta értékesítési tevékenységének támogatására

A vezető nagyüzemi mezőgazdasági és élelmiszergyártó vállalat 2022-ben a FusionR Sales App megoldását választotta értékesítési folyamatainak támogatására.

A Bunge a világot behálózó, a termőföldtől a kiskereskedelmi ellátásig terjedő integrált tevékenységeket folytató mezőgazdasági és élelmiszergyártó vállalat. A cég több, mint 35.000 munkavállalója segíti a gazdálkodókat a nagyobb betakarítási hozamok elérésében, biztosítja a zökkenőmentes kapcsolatot a gazdálkodók és vásárlók között, emellett pedig kimagasló minőségű termékeket állít elő a takarmányoktól kezdve a fogyasztói élelmiszereken át a megújuló üzemanyagokig.

A Bunge 2022 óta használja az R&R Software FusionR Sales App megoldását. A FusionR Sales App az átfogó értékesítést támogató FusionR Sales megoldáscsomag része, az értékesítői hálózat irányítását, munkájának támogatását látja el, vállalati mobilitást biztosít. A rendszer Apple mobil eszközökkel támogatja a vevő információk kezelését, termékek kihelyezésének ellenőrzését, képviselői túratervek készítését, kérdőívek és riportok létrehozását, konkurens termékek ellenőrzését.

A kérdőívek segítségével bolti felmérések készítésére, polcfelmérésre, adatgyűjtésre, továbbá a képviselők munkájának támogatására is ellenőrzésére is lehetőséget nyújt a rendszer. A mobil eszközökkel fotók is készíthetők, illetve megjeleníthető az ügyféltörténet is.

A felhasználók láthatják a FusionR Sales App alkalmazásban az értékesítési vezetők által központilag meghatározott feladatokat, legyen szó rendszeres vagy eseti tevékenységekről.

A FusionR Sales App akkor is működik, ha éppen valamilyen okból nincs internetkapcsolat. Az offline munka során keletkezett adatokat az alkalmazás titkosított csatornán tudja szinkronizálni, amikor az internetkapcsolat ismét elérhető.