Török Ákos a György Ádám Kastélyakadémia idei ösztöndíjasa
2024-08-13

Az R&R Software kibővítette az IBM termékekre vonatkozó kompetenciáit az IBM Maximo termékcsaláddal

R&R Software 2024-ben az IBM Silver partnere lett, mely lehetővé teszi többek között IBM marketing támogatás-, IBM Ecosystem Engineering támogatás-, IBM műszaki szakértők igénybevételét, az ügyfelek még magasabb szintű kiszolgálása érdekében.

Az R&R Software az IBM Magyarországi Kft. egyik legelső és legmegbecsültebb üzleti partnere, 1992 óta. Az R&R Software az IBM szoftver- és hardvertermékeit, szolgáltatásait egyaránt forgalmazza, fejlesztési és terméktámogatási szolgáltatásokat nyújt. Az R&R Software kiemelkedő szaktudással és több, mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik az IBM System i (AS/400) termékcsaláddal kapcsolatban, amelyet saját termékeibe és szolgáltatásaiba beépítve is alkalmaz.

Az IBM Maximo piacvezető számítógépes karbantartás-kezelő rendszer, mely egyetlen platformon távoli eszközfelügyeleti, karbantartási, ellenőrzési és megbízhatósági alkalmazásokat kínál mesterséges intelligencia, IoT és analitika segítségével, lehetővé téve az üzemidő növelését, a termelékenység javítását, a karbantartási költségek csökkentését és a rugalmasabb működés kialakítását.

Az IBM Maximo Asset Management rendszer támogatja eszközoptimalizálást, erőforrás-allokációs folyamatokat, valamint a munkarendelés-kezelést, továbbá elengedhetetlen a hatékony döntéshozatalhoz a költségellenőrzés és a költségvetés tervezése során. Az eszközök hatékony kezelése megakadályozza a növekvő munkaerő- és karbantartási költségeket, miközben támogatja a környezetvédelmi, társadalmi és irányítási célokat és az egészségügyi, környezeti és biztonsági protokollok betartását.

Az R&R Software kiépítette az IBM Maximo műszaki támogatási kompetenciáját, szakértői a következő IBM Maximo vizsgákkal rendelkeznek:

Maximo Application Suite Sales Foundation

Maximo Application Suite Technical Sales Intermediate

Maximo Visual Inspection Technical Sales Intermediate