HOUG előadás – az Oracle adatintegrációs (ETL) eszközökre vonatkozó stratégiája
2011-06-29
Távmunka-támogatás a cDMS megoldáshoz
2011-09-12

100%-os hallgatói elégedettség az Oracle Data Integrator (ODI) oktatáson

Júniusban sikeresen lezajlott az R&R Software szakembere által megtartott Oracle Data Integrator oktatás az Oracle University-n.

A képzés távoktatás (Live Virtual Class) rendszerben zajlott, így a korábbi, európai oktatások után most alkalmunk nyílt a tengerentúlon is bizonyítani szakértelmünket.
Az oktatás londoni idő szerint zajlott, vagyis az USA-ban ülő hallgatóknak már a kora hajnali órákban elkezdődött a tréning. Ennek ellenére az R&R Software oktatója folyamatosan fenn tudta tartani a figyelmet. Az oktatás után a hallgatók 100%-re értékelték az oktató munkáját. Idézet a visszajelzésekből: „Peter spoke clearly and confidently about the subject. He demonstrated a clear understanding about the tool and was able to expain the concepts well”

Az R&R Software az Oracle arany szintű technológiai és alkalmazás partnere, vezető szerepe van az Oracle alapú üzleti intelligencia és vállalati teljesítmény menedzsment rendszerek (EPM) szállításában, tanácsadói az Oracle University keretében oktatnak a hazai mellett európai, egyesült államokbeli ügyfelek részére.