NAOS Hungary Kft.
2022-10-28
Z+D Nagykereskedelmi és Diszkont Kft.
2017-11-16

FusionR SFA mobil területi képviselői rendszer bevezetése az Ital Magyarország Kft. – nél.

 

Az Ital Magyarország Kft. az R&R Software FusionR Operatív CRM (FusionR SFA) megoldását választotta kereskedelmi tevékenységének támogatására.

A jelenlegi formájában 2010. óta működő Ital Magyarország Kft. a hazai italkereskedelmi szektor meghatározó szereplője, fő tevékenységi köre a hazai borok és pálinkák termelése és forgalmazása. A cég több, mint évi 10 millió palack bor eladással hazánk egyik legnagyobb italbeszállítója a kategóriájában, és stabil partnere a legtöbb nemzetközi és hazai kiskereskedelmi láncnak.

A cég vezetői felismerték, hogy területi értékesítési és marketing tevékenységük támogatására, versenyképességük javítására szükségük van egy olyan korszerű informatikai megoldásra, amellyel megkönnyíthető és hatékonyabbá tehető a területi képviselők munkája. Az Ital Magyarország Kft. összetett, hardver és szoftver eszközöket magában foglaló szolgáltatáscsomagot keresett, amely teljes mértékben kiszolgálja a fenti tevékenységgel kapcsolatban felmerülő igényeiket. Ennek alapján a cég 2017. szeptemberében kereste fel az R&R Software-t, nem sokkal később pedig megkezdődött az Ital Magyarország Kft. igényeinek felmérése, a megfelelő megoldás részleteinek egyeztetése.

Az Ital Magyarország Kft. igényeire szabott FusionR SFA megoldás magába foglalja a következő előnyöket, funkciókat:

  • A területi képviselők számára egyszerűsödik a disztribúció/”facing”/készlet/ár felmérés, az akciók/másodlagos kihelyezések figyelése, valamint a partnerkapcsolati adatok és a túratervek kezelése.
  • A képviselői munka kiértékelésére szolgáló funkciók (KPI modul) használatával az auditorok- és a képviselők által gyűjtött adatok alapján nyílik lehetőség a Terv és tényszámok-, célkitűzések teljesülésének (teljesítmény mutatók) folyamatos nyomon követésére, amelyeket a területi munkatársak a mobil eszközökön is elérhetnek.
  • A szabadon definiálható kérdőívek segítségével megvalósul az Ital Magyarország Kft. által igényelt adat-, és képi információ zárt rendszerben történő gyűjtése-tárolása, biztosítva a gyors visszakereshetőséget és ellenőrzést.
  • A FusionR SFA rendszer szerveroldali alkalmazásával a területi képviselők munkája egységes felületen, az irodából vezérelhető – a látogatások során képviselők által végrehajtandó feladatok, a túratervek, stb. akár „menet közben” is kiadhatók, módosíthatók.

A fenti képességre építve a FusionR SFA Rendszer dokumentálja, irányítja, felügyeli a folyamatokat, és ezzel lehetőséget nyújt a költséghatékony működési környezet kialakítására.

Az R&R Software szakemberei az igényfelmérés folyamata során több alkalommal egyeztettek az Ital Magyarország Kft. munkatársaival, ezzel elősegítve a mélyebb átlátást és az igények pontosítását. Az előzetes egyeztetéseket követően az Ital Magyarország Kft. 2017. decemberében rendelte meg a megoldáscsomag részét képző, az R&R Software saját fejlesztésű FusionR SFA alkalmazását, amely a 2002. óta folyamatosan gyűjtött mobil üzleti tapasztalatra, és a legmodernebb technológiai alapokra építkezik. Korszerű okostelefonok és táblagépek alkalmazásával teszi lehetővé a terepen dolgozó munkatársak támogatását, feladataik szervezését, ellenőrzését. Automatikus adatreplikáció révén akkor is működőképes, amikor térerő híján épp nem érhető el mobil adatkapcsolat.

Az Ital Magyarország Kft. Cloud szolgáltatásként veszi igénybe a választott megoldást. A FusionR SFA szerver alkalmazás kiszolgálásához szükséges kiszolgáló infrastruktúra üzemeltetéséről, karbantartásáról és verziókövetéséről az R&R Software gondoskodik. A konstrukció előnye, hogy alacsony kezdeti beruházás mellett – rövid implementációs időszakot követően – az Ital Magyarország Kft. már 2018-ban éles üzemi használatba vette a rendszert, amelyet azóta is nagy megelégedéssel használ.